Departament d'Infermeria i Fisioteràpia
capcelera

PESAC

 

PROMOCIÓ DE L'ENVELLIMENT SALUDABLE I ATENCIÓ A LA CRONICITAT (PESAC) 

 

Departament/institució a la que pertany el grup: Departament d’Infermeria i Fisioteràpia de la UdL

 

Tipus de grup: Grup de Recerca emergent de la Generalitat de Catalunya.

 

Breu descripció de les linees de recerca: El grup participa en  projectes de recerca relacionats amb els següents àmbits: prevenció de malalties degeneratives, la qualitat en l'atenció a les persones institucionalitzades, l’ús de les TICs en la promoció de la salut, programes intergeneracionals i la millora de la docència en l'àmbit de les ciències de la salut.

 

Projectes de recerca actius: 

Caregivers and Me (CoME). Carmen Nuin (IP). Ministerio de Economía y Competitividad (AC14/00027). 2015-2018.

Cansament emocional relacionat amb l'activitat acadèmica en estudiants d'infermeria. estudi multicèntric (part longitudinal) Ma. Teresa Botigué Satorra (IP). Universitat de Lleida. 2018-2019.

Hidratació segura i eficaç mitjançant líquids espessits amb algues i gomes per a gent gran institucionalitzades.Universitat de Lleida. Ma. Teresa Botigué Satorra (IP). Universitat de Lleida. 2017-2018.

Factors relacionats amb l'inici i progressió del deteriorament de salut en pacients de 65 anys o més inclosos en el programa d'Atenció domiciliària dels centres de salut de Lleida: Miguel Angel Escobar (IP). Universitat de Lleida i Atenció Primària de Lleida. 2017-2020

Programa de suport multidimensional dirigit a mares i pares de Nounats ingressats en una Unitat de Cures Intensives Neonatals. Ana Lavedán Santamaría (IP). Universitat de Lleida. 2018-2019.

Famílies, llocs i generacions. Configuració espacial i generacional dels vincles familiars de la gent gran i conseqüències per a la salut i el benestar: Miguel Ángel Escobar (investigador col·laborador). Ministerio de Economía y Competitividad. 2016-2019

 

Components del grup

Investigadora principal: Carmen Nuin Orrio


Professors/es del Departament d'Infermeria i Fisioteràpia que en formen part:

Teresa Botigué Satorra

Miguel Ángel Escobar Bravo

Ana Lavedán Santamaría

Olga Masot Ariño

 

Altres membres que en formen part:

Jèssica Miranda Iglesias, directora tècnica de la "Residència i Centre de Dia per a Gent Gran Balàfia 2".

Maria Viladrosa Montoy, infermera i supervisora del Servei d’Urgències de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

 

 

Darrera modificació: 04/12/2018
Imprimir Enrera Pujar


Inici | Accessibilitat | Sobre el web | Mapa | Avís legal | Contacte
© 2014 Universitat de Lleida - Pl. de Víctor Siurana 1, 25003 Lleida - Tel. (+34) 973 70 20 00 - Tots els dret reservats
Ombra